2017-04-08 / 2017-05-07 Galleri Kontrast, Hornsgatan 8, Stockholm
”Jag kom till Mexiko i slutet av 90-talet för att studera fotografi och låta mig inspireras av landets fina fotografiska och konstnärliga tradition. Kontinuerligt har jag sedan återvänt med en växande oro över stämningen i landet – beroende på ekonomisk och social ojämlikhet, hänsynslösa knarkkarteller och korrumperad polis och militär. Rädslan som sakta sprider sig passiviserar och förlamar. Mina vänner väljer att inte resa och röra sig som tidigare. Mexiko balanserar mellan explosivitet och tystnadens tyranni.”
Utställningen har producerats med stöd från Stockholms stad.
Samtidigt öppnar utställningen Årets Bild 2017 på övre galleriet.
Varmt välkommen! //Johan Sundgren

Fler artiklar du kanske gillar

Baserad på kategorin KALENDARIUM

Argenfilmska – Argentinsk filmfestival

Mellan den 26 och 30 april arrangerar den argentinska ambassaden i Stockholm tillsammans med Stockholms latinamerikanska filmfestival Panoramica den första argentinska filmveckan i Stockholm under namnet Argenfilmska.

· KALENDARIUM

People’s Climate March – Tillsammans för en hållbar framtid!

Kom på People’s climate march på lördag och bjud in de du känner! Den 29 april samlas människor över hela världen till en global manifestation för Klimatet!

· KALENDARIUM

Välkommen till Latinamerikagruppernas årsmöte!

Här med vill vi kalla till föreningens årsmöte den 13-14 maj 2017.

· KALENDARIUM