I det här avsnittet lär vi känna frilansjournalisten Tigran Feiler, som bevakar Latinamerika åt Sveriges Television. Hör om vad som fick honom intresserad av världsdelen. Om svårigheter och utmaningar i Latinamerikabevakningen. Om hur mediebilden av Latinamerika ser ut, om hur en sammanhållande, samtida berättelse saknas. Hör om hur Donald Trump flyttat strålkastarljuset till Mexiko och mycket annat.

Fler artiklar du kanske gillar

Baserad på kategorin Podd

Podd om Marlingruvan i Guatemala

Urfolken i San Marcos hade sagt nej till Marlingruvan redan från början. Ändå etablerades den och Svenska AP-fonderna har investerat hundratals miljoner av svenska pensionspengar i Gold Corp, företaget som äger gruvan. Hör Aron Lindblom från Diakonia om den kontroversiella Marlingruvan i Guatemala. Av Lari Honkanen.

· Podd