Latinamerikagrupperna fyller 50 hösten 2018 och det ska vi fira med en rad aktiviteter och en stor fest!
Nu söker vi dig som är medlem eller före detta medlem, UBV-volontär, praktikant, solidaritetsarbetare eller på annat sätt en del av Latinamerikagruppernas historia och vill vara med i arbetsgruppen för 50-årsjubileet. Hör av dig till lena.zetterstrom@latinamerikagrupperna.se senast den 1 november 2017.

Fler artiklar du kanske gillar

Baserad på kategorin Jobb & praktik

Latinamerikagrupperna söker två praktikanter till Colombia

Är du intresserad av Colombia och demokratifrågor? Då är det kanske dig vi letar efter. Sista ansökningsdag den 3 nov 2017. Missa inte det!
Under praktiken kommer du lära dig mer om den problematik som finns kring landsbygdsbefolkningens rätt till mark, mat och fröer. Du kommer även få möjlighet att följa urfolks- och småbrukarrörelsernas roll i den aktuella fredsprocessen.

· Jobb & praktik

Latinamerikagrupperna söker kanslipraktikanter till Stockholm och Ecuador

Latinamerikagrupperna söker kanslipraktikanter under perioden 15 januari – 8 juni 2018. Våra praktikplatser passar dig som har erfarenhet av ideellt engagemang, har arbetat ett par år eller studerar globala utvecklingsfrågor, journalistik, kommunikation, marknadsföring, projektledning eller organisering.

· Jobb & praktik

Vad innebär det att göra praktik med Latinamerikagrupperna?

Vad var det roligaste med praktiken? Varför ska man söka praktik hos Latinamerikagrupperna? Lyssna på vad Kalle Emanuelsson och Nathaly Mejia tyckte om sin praktik.

· Jobb & praktik