2019-01-24 / 2019-01-24 18:00-19:30 https://zoom.us/j/986984586 

Under våren kan du gratis ta del av Latinamerikagruppernas digital föreläsningsserie. Första föreläsningen kommer att handla om den politiska utvecklingen och sociala rörelser i Bolivia.

Föreläsningen hålls av Olivia Malmqvist har en bakgrund i Latinamerikagrupperna, både som ideellt aktiv och som anställd, och har bott och jobbat i Bolivia i sammanlagt 8 år. För närvarande arbetar hon på FN i Bolivia med fokus på implementeringen av Agenda 2030 samt koordinering med regeringen, civilsamhället och den privata sektorn.

Klicka på länken för att ansluta dig till mötet: https://zoom.us/j/986984586

Koppla upp dig några minuter innan. Har du inte Zoom installerat på din dator eller telefon kommer du bli ombedd att ladda ner programmet när du följer länken.

Glöm inte bort att tipsa andra som kan vara intresserade

Gillar du det vi gör?

Fler artiklar du kanske gillar

Baserad på kategorin Kalendarium

Öppet hus för dig som vill göra utlandspraktik

Är du mellan 20-30 år och vill göra utlandspraktik?
🎉🙋🏽‍♂️🤗🌎🌏
Perfekt, kom och bekanta dig med några organisationer som erbjuder Sida-finansierad utlandspraktik. Passa på att ställa frågor om ansökningsprocessen, värdorganisationen eller få information om hur en vanlig dag på praktiken kan se ut.

· Kalendarium
Årsmöte. Latinamerikagrupperna

Välkommen på 2019 års årsmöte

Nu är det återigen dags för årsmöte. Ett tillfälle för dig som medlem att vara med att styra föreningens arbete. I år kommer mötet att hållas på Solidaritetshuset i Stockholm. Nytt för i år är att vi även välkomnar dig som inte kan komma fysiskt att delta digitalt.

· Kalendarium

Styrelsemöten 2018-2019

Datum för inplanerade styrelsemöten under hösten 2018 och våren 2019.

· Kalendarium