2019-05-11 / 2019-05-12 10:00 - 16.00 Solidaritetshuset i Stockholm, samt digitalt.

Nu är det återigen dags för årsmöte. Ett tillfälle för dig som medlem att vara med att styra föreningens arbete. I år kommer mötet att hållas på Solidaritetshuset i Stockholm. Nytt för i år är att vi även välkomnar dig som inte kan komma fysiskt att delta digitalt.

Datum: 11 maj 2019.
Plats: Solidaritetshuset i Stockholm, samt digitalt.
Tid: 10:00 – 16.00.

Kursdag om småbrukar- och urfolksrörelsens kamp för rättvisa i Latinamerika

I samband med årsmötet erbjuder vi även en kursdag som även den kommer att ges digital. Mer information om innehållet kommer inom kort.

Datum: 12 maj 2019.
Plats: Solidaritetshuset i Stockholm, samt digitalt.
Tid: 10:00 – 16.00.

Anmäl dig nu

Anmälan görs i detta Googleformulär senast den 11 april 2019. Latinamerikagrupperna bjuder på vegansk frukost och lunch båda dagarna. Medlemmar som kommer från andra delar av Sverige kan få ett rese -och boendebidrag på 230 sek per dag (max 460 sek för två dagar) förutsatt att de lämnar in kvitton för rese -och boendekostnader.

Kontakta gärna oss om du har några frågor: forening@latinamerikagrupperna.se

Som medlem kan du nominera till styrelsen

En viktig del av årsmötet är val av ny styrelse. Här behöver vi din hjälp. Som medlem har du rätt att nominera personer till föreningens styrelse. Tipsa gärna om bra kandidater som du tror kan och vill driva vår förening framåt. Kanske är du själv intresserad av att sitta i styrelse?

Nomineringar skickas till valberedningen@latinamerikagrupperna.se.

Lägg en motion eller ett stadgeändringsförslag

Som medlem är du välkommen att komma med en motion eller ett förslag på ändring av föreningens stadgar till årsmötet. Deadline är 11 mars. Frågor eller färdiga motioner eller stadgeändringsförslag mejlas till anna.barkered@latinamerikagrupperna.se.

Fler artiklar du kanske gillar

Baserad på kategorin Kalendarium

Öppet hus för dig som vill göra utlandspraktik

Är du mellan 20-30 år och vill göra utlandspraktik?
🎉🙋🏽‍♂️🤗🌎🌏
Perfekt, kom och bekanta dig med några organisationer som erbjuder Sida-finansierad utlandspraktik. Passa på att ställa frågor om ansökningsprocessen, värdorganisationen eller få information om hur en vanlig dag på praktiken kan se ut.

· Kalendarium

Gratis online-föreläsning om den politiska utvecklingen och sociala rörelser i Bolivia

Under våren kan du gratis ta del av Latinamerikagruppernas digital föreläsningsserie. Första föreläsningen kommer att handla om den politiska utvecklingen och sociala rörelser i Bolivia.

· Kalendarium

Styrelsemöten 2018-2019

Datum för inplanerade styrelsemöten under hösten 2018 och våren 2019.

· Kalendarium