Fler artiklar du kanske gillar

Baserad på kategorin Jobb & praktik
Latinamerikagruppernas aktivister demonstrerar under March Against Monsanto. Foto: Oscar Barajas.

Latinamerikagrupperna söker kanslipraktikanter till våren 2021

Latinamerikagrupperna söker kanslipraktikanter under perioden 21 januari – 21 juni 2021. Våra praktikplatser passar dig som har erfarenhet av ideellt engagemang, har arbetat ett par år eller studerar inom globala utvecklingsfrågor, journalistik, kommunikation, marknadsföring, projektledning eller organisering.

· Jobb & praktik

Följ med på praktik till Latinamerika!

Ta chansen och ansök nu till Latinamerikagruppernas utlandspraktik under hösten 2020. Praktikantprogrammet är en möjlighet för dig mellan 20-30 år att få en fördjupad kunskap om miljö- och rättvisefrågor genom praktik i Latinamerika.

· Jobb & praktik