Bli månadsgivare

Hur mycket vill du ge?

Ditt stöd är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta stödja människors kamp för en rättvis och hållbar utveckling i Latinamerika.

Rekommenderas

80 kr

i månaden

Medlemskap ingår till ett värde av
20 kr/mån.
Gå vidare

Bankid

Ingen kortbetalning krävs Fyll i och signera autogiromedgivande direkt med Bankid.

Allt stöd räknas

40 kr

i månaden

Medlemskap ingår till ett värde av
20 kr/mån.
Gå vidare

Bankid

Ingen kortbetalning krävs Fyll i och signera autogiromedgivande direkt med Bankid.

Psst! Du kan när som helst höja, sänka, pausa eller avsluta ditt månadsgivande. Det gör du enklast genom att mejla oss på info@latinamerikagrupperna.se. Du kan även välja att bara bli medlem eller välja ett valfritt belopp »

Så funkar det

1. Bli månadsgivare

Fyll i en autogiroanmälan och signera med BankID, snabbt och enkelt.

2. Betala med autogiro

Din gåva dras automatiskt från ditt bankkonto den sista bankdagen varje månad. Du väljer själv hur mycket du vill skänka.

3. Var med och förändra

Som månadsgivare stödjer du människors kamp för mänskliga rättigheter, demokrati och inflytande i Latinamerika.

Ditt stöd bidrar till

Fattigdomsbekämpning

Ditt stöd ger människor på Latinamerikas landsbygd möjlighet att utbilda sig, organisera sig och kräva sina rättigheter.
Det ger makt. Det förändrar liv.

Demokrati & mänskliga rättigheter

Så gott som alla länder i Latinamerika har demokratiskt valda regeringar. Ändå präglas regionen av bristande demokrati. Ojämlikheten är den största i världen och människors möjligheter att organisera sig och protestera mot orättvisor och ojämlikhet är små.

Hållbar utveckling

På Latinamerikas landsbygd är många människor helt eller delvis beroende av naturresurserna för sin försörjning. Klimatförändringar och miljöförstörelse minskar deras möjligheter att försörja sig, och bidrar till ökad fattigdom.

Vad vi gör

Vi samarbetar med folkrörelser

Latinamerikagrupperna arbetar med långsiktigt utvecklingssamarbete för att bekämpa fattigdom och utanförskap. Vi stödjer projekt som ger människor möjlighet att utbilda sig, organisera sig och kräva sina rättigheter.

Vårt utvecklingsarbete

Vi utbildar och informerar

När medvetenheten ökar, ökar också engagemanget och viljan att förändra. Därför arbetar Latinamerikagrupperna med olika former av utbildning och informationsspridning i Sverige.

Vårt informationsarbete

Vi granskar och påverkar

Latinamerikagrupperna granskar hur väl Sverige följer sina internationella åtaganden om mänskliga rättigheter i Latinamerika och försöker påverka politiker och andra makthavare att bidra till en hållbar utveckling i regionen.

Vårt påverkansarbete

Våra månadsgivare berättar

Det känns viktigt att ge stöd till ledarskapsutbildningar för kvinnor och unga samt till nätverkande mellan olika folkrörelser i Latinamerika

Åsa Söderberg var praktikant hos Latinamerikagruppernas samarbetsorganisation Conamuri i Paraguay 2016.
Latinamerikagrupperna har ett 90-konto som granskas av Svensk insamlingskontroll. Vi är också medlemmar i Giva Sverige och följer deras kvalitetskod.
Därför kan du känna dig trygg när du ger en gåva.